Word Donateur of Vrijwilliger

Word Donateur of Vrijwilliger

Donateur

Naast kleding en schoenen is er ook financiële steun nodig. Kledingbank Noord Holland Noord draait volledig op vrijwilligers maar er worden ook kosten gemaakt. Denk hierbij aan huisvesting, verwarming, elektriciteit en onderhoud. Maar ook het kopje koffie dat wij graag aan onze vrijwilligers en gebruikers aanbieden.

Elke financiële steun is daarom van harte welkom. U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer; NL 59 RABO 0359 6766 42 o.v.v. donatie kledingbank.
Uw gift is fiscaal aftrekbaar, Stichting Kledingbank Egmond is aangemerkt als ANBI. Voor meer informatie klikt u hier. Ook kunt u meer informatie vinden op de website van de belastingdienst.

Vrijwilliger

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Kom bij de Kledingbank Noord Holland Noord!

De stichting Kledingbank Noord Holland Noord is een stichting met als doel het doorgeven van goede, herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit niet altijd kunnen veroorloven.

De kledingbank helpt sinds 2020 mensen Noord Holland Noord.

Een team van ongeveer 50 vrijwilligers zorgt ervoor dat er jaarlijks ongeveer 6.000 mensen van kleding voorzien kunnen worden.

Heb je belangstelling of wil je meer weten?
Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinatoren Dionne Poeste of Ineke de Boer-Melker via vrijwilligers@brouwerijegmond.nl.