Welkom op de site van kledingbank Egmond

Steeds meer mensen in Nederland verkeren in financiële moeilijkheden. Dit kan zijn als gevolg van ziekte, overlijden van de kostwinner, echtscheiding, verslavingen, werkloosheid of bijvoorbeeld een faillissement. Zij kunnen zichzelf niet meer van kleding en/of schoeisel voorzien. Dit is een van de redenen waarom Kledingbank Egmond is gestart.

Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan de armoedebestrijding in de Gemeente Bergen en omstreken. Behoort u tot de minima, staat u onder bewind, schuldhulpverlening, Wajong uitkering e.d., dan bent u van harte welkom bij de Kledingbank Egmond.

Na een geweldige kleding weggeef actie van mijn dochter en mij in januari 2020 hebben wij gezien dat de nood heel hoog is. Daarom ben ik verder gaan puzzelen om een kledingbank te openen. En met inzet van de gemeente hebben wij een tijdelijke locatie gekregen. Want mijn uiteindelijke doel is dat we een permanente locatie toegewezen krijgen en dat de gemeente de huisvestingskosten gaat betalen. In de eerste paar maanden waren wij gevestigd in Egmond-Binnen, maar vanaf 1 januari 2021 zijn wij (in afwachting van een permanente locatie) tijdelijk gevestigd op Guyotte van IJsselsteinlaan 34 in Egmond aan den Hoef.”

~ Tamara


Let op!!!
U betaalt € 1,00 per gezinslid (dus niet per kledingstuk). En uiteraard is geheimhouding geborgd.

U kunt ook lid worden van onze speciale facebookgroep. U moet dan wel eerst vragen invullen om lid te kunnen worden. Deze site is privé dus er kan niemand op kijken tenzij u aangemeld bent. Weet u nog iemand die kleding kan gebruiken nodig ze dan uit voor deze groep en voor een bezoek aan de kledingbank. We hopen dat we hiermee heel veel mensen kunnen helpen!