Word donateur of sponsor

Een steentje bijdragen? Een donatie doen of sponsor worden? Alle hulp is welkom!  

Kledingbank Egmond is totaal afhankelijk van donaties, sponsoring en eventuele inkomsten uit toekomstige verkoopacties, maar we hopen in een later stadium ook subsidie te mogen ontvangen. Om ons werk mogelijk te maken voor nu en in de toekomst, zijn wij daarom mede afhankelijk van onze donateurs. Dagelijks ontvangen wij kleding, schoeisel, accessoires, speelgoed en zelfs levensartikelen zoals lang houdbaar etenswaar, artikelen t.b.v. persoonlijke hygiëne (bijv. luiers, maandverband en tampons), shampoos en douche artikelen. Voor de huidige tijdelijke locatie moeten wij huur betalen, maar zitten we daarnaast ook met doorlopende kosten en lasten, denk hierbij aan schoonmaakmiddelen om het pand netjes te houden, kantoorartikelen t.b.v. onze administratie en hosting / websitekosten.  Zonder uw steun redden we het niet! 

Een vrijwillige donatie is mogelijk door een bedrag te storten op ons rekeningnummer NL59RABO0359676642 t.n.v. Stichting Kledingbank Egmond

Inbreng van lang houdbaar voedingswaar, toiletartikelen, wasmiddelen, etc.
Heeft u nog wat in de kast staan dat u niet gebruikt, of wilt u wasmiddelen of persoonlijke hygiëne zoals maandverband en andere toiletwaar doneren? Dat kan dat altijd. Wij delen dit dan uit in onze winkel.

Inbrengen kan op

Dinsdag van 10:00 – 12:00 uur
Woensdag 13:00 – 16:00 uur
Donderdag van 10:00 – 12:00 uur
Vrijdag van 10:00 – 12:00 uur
Zaterdagen van 10:30 – 13:00 uur.

Alvast hartelijk bedankt!


Met dank aan..
  

In eerste instantie gaat onze grote dank uit naar de familie Zuurbier, die tijdens de start op onze tijdelijke locatie in Egmond-Binnen geheel kosteloos ter beschikking heeft gesteld. Zonder hen hadden we niet zo’n fantastische start kunnen maken met Kledingbank Egmond. Tevens werd geheel belangeloos door JR Fotoproducties een fotoreportage gemaakt van onze Kledingbank. Deze foto’s ziet u o.a. terug in het ontwerp van de website. Daarnaast bedanken wij Jet Kuijmans Communicatie & vormgeving voor het ontwerp van de website, die ook geheel belangeloos en binnen een kort tijdsbestek werd gerealiseerd.